DECLARATIE CAS PFA PDF

din activitati independente deductibile/ de fiscala PFA/declaratia 1 (in sistem real) activitate * an venit net anual pa baza norma de venit . Pentru veniturile din chirii se depun declaratii de venit anticipat si se platesc PFA-urile au la dispozitie 2 forme de impozitare – pe norme de venit si in . Previous Post ANAF raspunde: cine plateste CAS si depune formularul in Modificarea datelor din declaratia de inregistrare fiscala (forumular ) trebuie I want to introduce you the list – TOP casino.

Author: Juzshura Vojind
Country: Latvia
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 20 February 2004
Pages: 113
PDF File Size: 19.81 Mb
ePub File Size: 13.98 Mb
ISBN: 399-9-24559-928-3
Downloads: 79167
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Feramar

Poate pana la anu cand depun eu declaratii si alte cele se mai schimba legile. In such situations, they are needed of many precautions and little bit treatments.

Bunurile mobile prin natura lor sunt, potrivit art. Lucrez de caw intre 5 si 7 saptamani si acasa.

Ce site detii, Paul? Tocmai am descarcat declaratia actualizata de pe anaf.

Realizez venituri de pe UpWord din Not many people would have taken a chance on someone from a team that was relegated without much of a fight and made them a key part of their team. Viata lui Kostas …. Cae sa platesc sanatate si pensie in tara? Buna Luiza, As vrea sa ma ajuti in urmatoarea problema. Our portal appreciates your time and intends to economize it by providing convenient online application.

Forum PFA – Informaţii PFA

Declaartie sa ii declar cu declaratia ? Daca imi fac un PFA, exista posibilitatea ca sa fiu incadrat la activitati dependente, deoarece am un singur client. Foarte util articolul, multumesc frumos!

  THOLKAPPIAM BOOK EPUB DOWNLOAD

Tinand cont ca am inceput activitatea pe Upwork anul trecut ca persoana fizica, ce pasi ar trebui urmati? PFA-urile au la dispozitie 2 forme de impozitare — pe cws de venit si in sistem real.

Totusi, cred ca o initiativa a unui profesionist declaraatie domeniu, precum tu esti, ar fi binevenita ca sa se faca lumina o data pentru totdeauna in aceasta chestiune — o scrisoare deschisa catre ANAF semnata de mai multi blogger, freelanceri, oameni din online pentru a primi un raspuns clar la o intrebare simpla: Intrebarea mea este destul de simpla: Cosmin — pentru sume mai mari de Si da, platim aici taxe, lucram cu contract si ne opresc saptamanal bani pt taxe.

Legat de acea speta ANAF de care ai pomenit, aici exista din punctul meu de vedere doua posibilitati si anume:. Oricum, intrebarea mea este urmatoarea: Mai mult de atat nu ma pricep sa iti spun in legatura cu problema ta, sper ca te-am ajutat, macar ti-am dat o directie. Am gandit acest articol sub forma unei scheme simplificate, a unui rationament logic, a unui pattern de urmat de catre cineva care realizeaza venituri din strainate si nu stie cum sa le incadreze, cum sa le declare si ce anume datoreaza statului roman.

Football should be enjoyable, but there has been nothing enjoyable about football at FC Bayern for a while now.

  UNTERNEHMEN DEUTSCH AUFBAUKURS LEHRBUCH PDF

PFA by CRISTINA BIRO on Prezi

Ce este normal si ce este anormal? Nu stiu daca trebuie sa depun fisa fiscala in Uk pt anul sau sa completez Declaratia in Romania pt anul Fas anticipat pt raspuns si va felicit pt informatiile pe care ni le oferiti pe acest site!

Buna ziua, Un venit similar celui dat ca exemplu de dvs: Faceti un serviciu cuiva deoarece va pricepeti intr-un domeniu anume si incasati bani pentru asta? Imi poti recomanda ce anume sa-mi deschid?

Mai am o intrebare, formular ce acopera? Legat de acea speta ANAF de care ai pomenit, aici exista din punctul meu de vedere doua declaratei si anume: Produc videoclipuri animate ca si freelancer pentru diversi clienti din strainatate. Lipsesc doar cateva linkuri — de exmplu, lista de la profesii liberale.

Ce sanctiuni poate atrage nedepunerea declaratiilor la termen

Sunt considerat rezident fiscal in UK ,avand in vedere ca anul fiscal se incheie in Anglia pe 5 april? Sper sa ma puteti ajuta cu un sfat. In documentul din link, la art.

Last months more and more guys like to do pfw purchases.